EN | FR

Facultatea de Chimie Iaşi

Programarea restantelor si maririlor de note, din sesiunea 11-17 februarie 2019

Ultima actualizare: 07 feb 2019, 12:02:12 (de către Gabriela Pavelescu).

-anul I de licenţă;

-anul II de licenţă - trunchi comun;

-anul II de licenţă, specializarea Chimie medicală;

-anul III de licenţă, specializarea Chimie;

-anul III de licenţă, specializarea Biochimie tehnologică;

-anul III de licenţă, specializarea Chimie medicală;

-cursanţi în 2018-2019, specializarea Chimie;

-cursanţi în 2018-2019, specializarea Biochimie tehnologică;

-anul I de master, specializarea Chimia produselor cosmetice şi farmaceutice;

-anul I de master, specializarea Chimia mediului şi siguranţă alimentară;

-anul II de master, specializarea Chimia produselor cosmetice şi farmaceutice;

-anul II de master, specializarea Chimia mediului şi siguranţă alimentară.

PRECIZĂRI IMPORTANTE:

1. Studenţii şi masteranzii pot beneficia într-un semestru universitar de două măriri de notă; aceastea se vor susţine numai în semestrul respectiv. Excepţie fac studenţii din anul III, care pot beneficia într-un semestru universitar de o singură mărire de notă; aceasta se va susţine numai în semestrul respectiv. Rezultatul reexaminării nu poate conduce la scăderea notei obţinute anterior. În urma reevaluării pentru mărirea notei, rezultatul se modifică numai atunci când nota este mai mare decât cea anterioară şi  se concretizează în nota dată de comisia de examinare. Reevaluarea pentru mărirea notei este gratuită.

Studenţii/masteranzii care doresc să susţină un examen în vederea măririi de notă, trebuie să depună o cerere la secretariatul facultăţii, de unde va primi o adeverinţă, în baza căreia vor putea fi primiţi la reexaminare.

2. Detalii privind listele studenţilor şi masteranzilor restanţieri, precum şi a taxelor pe care aceştia trebuie să le achite la B.R.D sunt postate pe site-ul facultăţii, la adresa http://www.chem.uaic.ro/ro/examene/lista-restante.html

 
Prima pagină > EXAMENE > Programarea restantelor si mar... |