EN | FR

Facultatea de Chimie Iaşi

Programarea restantelor si maririlor de note pentru anii terminali, din sesiunea 19-25 iunie 2017

Ultima actualizare: 13 iun 2017, 09:06:53 (de către Gabriela Pavelescu).

- anul III de licenţă, specializarea Chimie; 

- anul III de licenţă, specializarea Biochimie tehnologică;

- cursanti, 2016-2017; 

- anul II de master, specializarea Chimia produselor cosmetice şi farmaceutice;

- anul II de master, specializarea Chimia mediului şi siguranţă alimentară.

PRECIZĂRI IMPORTANTE:

1. Un student/masterand poate beneficia, într-un semestru universitar, de o singură mărire de notă; aceasta se va susţine numai în semestrul respectiv. În acest caz, rezultatul reexaminării nu poate conduce la scăderea notei obţinute anterior. În urma reevaluării pentru mărirea notei, rezultatul se modifică numai atunci când nota este mai mare decât cea anterioară şi  se concretizează în nota dată de comisia de examinare. Reevaluarea pentru mărirea notei este gratuită.

Studentul/masterandul care doreşte să susţină un examen în vederea măririi de notă, trebuie să depună o cerere la secretariatul facultăţii, de unde va primi o adeverinţă, în baza căreia va putea fi primit la reexaminare.

2. Lista studentilor care trebuie să achite taxă de refacere a activităţii didactice/reexaminare se descarca de aici (fisier pdf).

Studentii din această listă trebuie să achite taxa respectivă până miercuri, 14 iunie 2017, la orice filiala BRD din ţară. Chitanţele se vor preda la secretariatul facultăţii, împreună cu o cerere, conform Regulamentului studiilor universitare de licenţă.

3. Lista masteranzilor care trebuie să achite taxă de reexaminare se descarca de aici - fisier pdf (pentru că nu au promovat nici după a doua evaluare).

Masteranzii din această listă trebuie să achite taxa respectivă până miercuri, 14 iunie 2017, la orice filiala BRD din ţară. Chitanţele se vor preda la secretariatul facultăţii, împreună cu o cerere, conform Regulamentului studiilor universitare de master.

 

 
Prima pagină > EXAMENE > Programarea restantelor si mar... |