EN | FR

Facultatea de Chimie Iaşi

Legături înrudite

Sesiunea de comunicari ştiintifice a studentilor, masteranzilor si doctoranzilor, 29-30 octombrie 2020

Ultima actualizare: 27 mai 2020, 08:05:55 (de către Gabriela Pavelescu).

Stimaţi membri ai comunităţii academice,

Stimaţi colegi,

Dragi studenţi,

              Traversăm în prezent o perioadă extrem de dificilă datorită situaţiei create de pandemia Covid-19, dar chiar şi în aceste condiţii încercăm să rămânem pozitivi. Avem speranţa că lucrurile se vor normaliza în perioada următoare.

Dorim să vă informăm că în sfera preocupărilor noastre continui rămâne şi obiectivul organizării şi desfăşurării Sesiunii de comunicări ştiinţifice a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor "CHIMIA - FRONTIERĂ DESCHISĂ SPRE CUNOAŞTERE", ediţia a XI-a, programată a avea loc în luna iunie 2020 la Iaşi.

Vă aducem la cunoştinţă faptul că evenimentul ştiinţific dedicat studenţilor este amânat oficial până la toamnă, acesta urmând a se desfăşura sub forma unui Workshop tematic în cadrul Conferinţei IasiCHEM-2020, ediţia a IV-a, organizată în perioada 29-30 octombrie 2020.

Vă aşteptăm cu drag să vă înscrieţi cu lucrări în cadrul Conferinţei IasiCHEM-2020 pentru a dezvălui întregii comunităţi ştiinţifice descoperiri recente din activitatea dumneavoastră.

Vă mulţumim pentru înţelegerea manifestată în această perioadă plină de provocări şi vă asigurăm de întreaga noastră consideraţie.

Vă dorim sănătate şi succes în activitatea desfăşurată!

Cu stimă,

Prof. univ. dr. habil. Cecilia ARSENE,

În numele Comitetului de organizare a conferinţei IasiCHEM-2020

 

 
Prima pagină > MANIFESTĂRI ŞTIINŢIFICE > Sesiunea de comunicari ştiint... |