EN | FR

Facultatea de Chimie Iaşi

Legături înrudite

BASF, lider mondial in domeniul chimiei

Ultima actualizare: 14 apr 2016, 15:04:42 (de către Gabriela Pavelescu).

 

 

 

 

 

Educatia este cheia catre viitorul tinerei generatii

Ca lider mondial in domeniul chimiei, BASF doreste sa stimuleze interesul fata de stiintele naturale si sa incurajeze accesul la cunoastere de la varstele cele mai fragede. In Romania compania este alaturi de elevi, profesori si parinti de la clasele primare pana la facultate.

In 2014 am lansat Kids’ Lab - un laborator pentru elevii din clasele primare care descopera chimia cu ajutorul unor experimente spectaculoase. Kids’ Lab este gazduit de Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor din cadrul Politehnicii, si pana in prezent, peste 1500 de elevi i-au trecut pragul.  In ceea ce priveste liceenii, BASF ii incurajeaza sa utilizeze chimia pentru a gasi solutii la problemele din comunitatea in care traiesc. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul Chemgeneration si pagina Facebook omonima.  BASF sprijina accesul la informatii si tehnologie de ultima generatie si in randul studentilor. Atat la Bucuresti cat si la Cluj-Napoca si Iasi inginerii BASF s-au intalnit in ultimii ani cu studenti de la medicina, farmacie, constructii, arhitectura chimie si politehnica pentru a le raspunde la intrebari, si a le prezenta inovatii de ultima ora.

Pe langa acestea, BASF sprijina constant proiecte initiate de Societatea de Chimie din Romania, de European Young Chemists Network si de facultati de profil, proiecte care au drept scop popularizarea chimiei intr-o maniera interactiva, distractiva si cu impact pe termen lung.

 
Prima pagină > ANUNTURI > BASF, lider mondial in domeniu... |