EN | FR

Facultatea de Chimie Iaşi

Legături înrudite

Luna fără amendă pentru publicaţiile nerestituite la timp

Ultima actualizare: 16 nov 2017, 14:11:13 (de către Gabriela Pavelescu).
Stimaţi cititori,
În perioada 15 noiembrie - 15 decembrie 2017, Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iaşi derulează campania „Luna fără amendă pentru publicaţiile nerestituite la timp”, care se  adresează tuturor categoriilor de utilizatori: studenţi, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice universitare, cercetători etc. Astfel, toţi beneficiarii care vor returna publicaţiile cu termenul de  restituire depăşit vor fi scutiţi de plata amenzii, indiferent de data la care au efectuat împrumutul. Amenzile se anulează numai pentru publicaţiile restituite. Cărțile pierdute sau distruse trebuie înlocuite cu exemplare identice.
După data de 1 ianuarie 2018, toate categoriile de utilizatori vor primi amenzi pentru publicaţiile nerestituite la timp,  în conformitate cu Regulamentul pentru cititori al BCU Iaşi.
De asemenea, dorim să vă informăm că, în perioada următoare, BCU Iaşi va implementa sistemul de alerte şi avizări prin email, prin care utilizatorii vor fi înştiinţaţi cu privirela termenul de restituire a publicaţiilor împrumutate.
Actualizarea adreselor de email se poate face la Biroul Permise, sediul central (Strada Păcurari, Nr.4), parter, şi la orice bibliotecă filială.

Director general,
Prof. univ. dr. Bogdan-Petru Maleon
 
Prima pagină > ANUNTURI > Luna fără amendă pentru pub... |