Legături înrudite

Traininguri gratuite pentru studenții UAIC

Ultima actualizare: 04 iun 2018, 15:06:29 (de către Gabriela Pavelescu).

Traininguri gratuite pentru studenții UAIC

În perioada 5-8 iunie 2018, Departamentul Servicii pentru Studenți și Absolvenți  organizează în mod gratuit pentru tine, student al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, seria de traininguri menite să-ți deschidă drumul către o carieră de succes.

Trainingurile la care te poți înscrie în Iunie 2018 sunt:

·         Managementul stresului în sesiune – îți este dedicat mai ales dacă ai stomacul ghem în fiecare sesiune; ești curios să înțelegi cum funcționează stresul, dar și care sunt efectele asupra minții (și mai ales asupra inimii) tale.

·         Managementul timpului – vei afla ce relație ai tu cu timpul, care sunt cele mai frecvente probleme legate de timp; ce tehnici putem aplica pentru a avea un management al timpului personal mai bun și cum să ai succes și să fii fericit.

·         Cum să realizezi o prezentare de succes – înveți cum să structurezi o prezentare, cum să prezinți eficient și atractiv informațiile și mai ales, afli ce instrumente poți folosi

·         Invață să înveți – afli cum poți să-ți organizezi mai bine activitatea de învățare astfel încât să fii mai productiv, eficient și cu rezultate remarcabile.

·         Dicția și importanța cuvântului în discurs – te va ajuta să te redescoperi prin intermediul artei oratoriei. Cuvintele, aparent complicate, rostite clar și nuanțat, vor fi o provocare pentru tine.

Mai multe detalii despre fiecare training în parte poți găsi: https://spark.adobe.com/page/sTXkpTirBLsxn/

Înscrierile se fac aici: http://bit.ly/formDSSAiun2018

 
Prima pagină > ANUNTURI > Traininguri gratuite pentru st... |