RO | EN

Facultatea de Chimie Iaşi

PRECIZĂRI IMPORTANTE PRIVIND SUSŢINERILE REEXAMINĂRILOR ÎN VEDEREA MĂRIRII DE NOTĂ

Ultima actualizare: 26 May 2022, 11:05:28 (de către Gabriela Pavelescu).

Studenţii şi masteranzii pot beneficia, într-un semestru universitar, de două măriri de notă la disciplinele din semestrul respectiv; aceastea se vor susţine numai în sesiunea de reexaminări din cadrul aceluiaşi semestru.

Rezultatul reexaminării nu poate conduce la scăderea notei obţinute anterior. În urma reevaluării pentru mărirea notei, rezultatul se modifică numai atunci când nota este mai mare decât cea anterioară şi  se concretizează în nota dată de comisia de examinare.

Reexaminarea pentru mărirea notei este gratuită.

Studenţii şi masteranzii care doresc să susţină un examen în vederea măririi de notă trebuie să întocmească o cerere (model de cerere, fişier doc), apoi să o încarce în platforma Moodle a facultatii, accesând cursul intitulat:

-pentru studenţii din anii terminali, anii III şi II de master:

CERERI de susţinere a examenelor în vederea măririi de notă, în sesiunea 20-26 iunie 2022 , unde vor încărca cererile în format pdf, câte o cerere pentru fiecare examen în parte, până pe data de 15 iunie 2022, ora 23:59.

-pentru studenţii din anii I, II şi I de master:

CERERI de susţinere a examenelor în vederea măririi de notă, în sesiunea 27 iunie – 3 iulie 2022 , unde vor încărca cererile în format pdf, câte o cerere pentru fiecare examen în parte, până pe data de 24 iunie 2022, ora 23:59.

 
Prima pagină > EVALUAREA STUDENŢILOR > PRECIZĂRI IMPORTANTE PRIVIND ... |