RO | EN

Facultatea de Chimie Iaşi

PRECIZĂRI IMPORTANTE PRIVIND SUSŢINERILE RESTANŢELOR CU TAXĂ

Ultima actualizare: 25 May 2022, 11:05:28 (de către Gabriela Pavelescu).

PRECIZĂRI IMPORTANTE PRIVIND SUSŢINERILE RESTANŢELOR CU TAXĂ, PENTRU STUDENŢII RESTANŢIERI DIN ANII TERMINALI, ANII III ŞI II DE MASTER:

Studenţii restanţieri din anii terminali, anii III şi II de master trebuie să achite taxele cu denumirile care sunt scrise in dreptul fiecăruia, la BRD, până pe data de 15 iunie 2022, inclusiv, pentru a le putea susţine în sesiunea de restanţe 20-26 iunie 2022.

Pentru fiecare restanţă în parte care necesită achitarea taxelor de refacere de activitate didactică sau reexaminare, după caz, trebuie întocmită o cerere (model de cerere, fisier doc) , la care se ataşează chitanţa eliberată de BRD.

Aceste documente trebuie scanate, salvate sub forma de fisier pdf şi apoi încărcate în Platforma MOODLE, accesând cursul denumit CERERI de susţinere a restanţelor cu taxă de refacere a activităţii didactice sau cu taxă de reexaminare, în sesiunea 20-26 iunie 2022, până pe data de 15 iunie 2022, ora 23:59.

Fiecare fişier încărcat trebuie să conţină două pagini, prima pagină fiind cererea şi a doua chitanţa de la B.R.D.

PRECIZĂRI IMPORTANTE PRIVIND SUSŢINERILE RESTANŢELOR CU TAXĂ, PENTRU STUDENŢII RESTANŢIERI DIN ANII I, II ŞI I DE MASTER:

Studenţii restanţieri din anii I, II şi I de master trebuie să achite taxele cu denumirile care sunt scrise in dreptul fiecăruia, la BRD, până pe data de 22 iunie 2022, inclusiv, pentru a le putea susţine în sesiunea de restanţe 27 iunie – 3 iulie 2022.

Pentru fiecare restanţă în parte care necesită achitarea taxelor de refacere de activitate didactică sau reexaminare, după caz, trebuie întocmită o cerere (model de cerere, fisier doc), la care se ataşează chitanţa eliberată de BRD.

Aceste documente trebuie scanate, salvate sub forma de fisier pdf şi apoi încărcate în Platforma MOODLE, accesând cursul denumit CERERI de susţinere a restanţelor cu taxă de refacere a activităţii didactice sau cu taxă de reexaminare, în sesiunea 27 iunie – 3 iulie 2022 , până pe data de 22 iunie 2022, ora 23:59.

Fiecare fişier încărcat trebuie să conţină două pagini, prima pagină fiind cererea şi a doua chitanţa de la B.R.D.

 
Prima pagină > EVALUAREA STUDENŢILOR > PRECIZĂRI IMPORTANTE PRIVIND ... |