Declaratia privind neparticiparea la examenele din sesiunile lunii iunie 2020

Ultima actualizare: 26 May 2020, 09:05:59 (de către Gabriela Pavelescu).

Studenţii şi masteranzii Facultăţii de Chimie care nu pot participa la evaluarea on-line din sesiunile lunii iunie 2020 din motive tehnice, trebuie să întocmească o declaţie pe proprie răspundere (conform modelului de mai jos), să o semneze, să o scaneze/să o fotografieze şi să o transmită (în format pdf sau jpg) la adresa de email gabriela.pavelescu@uaic.ro, până miercuri, 27 mai 2020, asa cum prevede Art.14 din Procedura de evaluare semestrială.

ATENTIE!!! După data de 27 mai 2002, nu se vor mai accepta astfel de declaraţii!!!

De asemenea, studenţii care nu declară în scris neparticiparea lor din motive tehnice la examenele online din sesiunile iunie 2020, nu se vor putea prezenta la examenele din sesiunea septembrie, sesiune care va fi organizată DOAR pentru studenţii care au declarat că nu au mijloace tehnice pentru a susţine examenele din iunie. Anuntaţi-vă şi colegii pe care îi cunoasteţi, de existenţa acestui anunţ!!!

 Model de declaraţie (descărcaţi aici, fisier doc)

Hotararea nr. 3 din 20 mai 2020 a Consiliului Facultăţii de Chimie, cu privire la prezentarea studenţilor la examenele corespunzatoare disciplinelor din semestrul al II-lea, 2019/2020  (descărcaţi aici, fisier pdf)

 
Prima pagină > EXAMENE > Declaratia privind neparticipa... |