RO | EN

Facultatea de Chimie Iaşi

Examen de DISERTATIE, sesiunea IULIE 2020

Ultima actualizare: 02 Jul 2020, 08:07:02 (de către Angela Vatr?).

EXAMEN DE DISERTAŢIE

  sesiunea iulie 2020

  Informaţii pentru candidaţii programului de studii

Chimia produselor cosmetice şi farmaceutice

 Proba:  Prezentarea şi susţinerea lucrării de disertaţie  - 1 iulie 2020

Candidaţii vor urmări toate informaţiile privind programarea, modalitatea de desfăşurare a examenului oral online de disertaţie, link-ul de acces către sesiunea de videoconferinţă CISCO WEBEX, pe pagina din platforma Moodle a comisiei de disertaţie Chimia produselor cosmetice şi farmaceutice (click aici )

 

  Informaţii pentru candidaţii programului de studii

Chimia mediului şi siguranţă alimentară

Proba:  Prezentarea şi susţinerea lucrării de disertaţie  - 2 iulie 2020

 Candidaţii vor urmări toate informaţiile privind programarea, modalitatea de desfăşurare a examenului oral online de disertaţie, link-ul de acces către sesiunea de videoconferinţă CISCO WEBEX, pe pagina din platforma Moodle a comisiei de disertaţie Chimia mediului şi siguranţă alimentară (click aici )

 

Perioada de înscriere: 22 – 26 iunie 2020, ora 16.

Înscrierea la examenul de disertaţie sesiunea iulie 2020 se face prin intermediul platformei online MOODLE,  accesând>> Înscrieri în examenul de disertaţie sesiunea iulie 2020 

Absolvenţii Facultăţii de Chimie se vor loga cu contul de utilizator si parola de acces la MOODLE.

 Absolvenţii vor încărca toate documentele pentru înscrierea în examenul de DISERTAŢIE respectând  cerinţele privind formatul şi denumirea fişierelor.

IMPORTANT! Lucrarea de disertaţie va fi depusă ulterior la secretariat, listată şi legată, în vederea arhivării, împreună cu CD-ul pe care a fost înregistrată lucrarea în format pdf, cel târziu până la data eliberării actelor de studii din dosarul personal şi a adeverinţei de disertaţie. 

Absolvenţii trebuie să verifice din timp dacă au acces pe platforma Moodle, de pe pagina https://students.chem.uaic.ro/?redirect=0. Pentru probleme legate de accesarea platformei Moodle, absolvenţii trebuie să trimită un mesaj, pe adresa de email  moodle@chem.uaic.ro

Ghidul de elaborare a lucrării de  disertaţie poate fi consultat de pe pagina de site http://www.chem.uaic.ro/ro/examene/ghid-disertatie.html

Examenul de disertaţie constă într-o singură probă orală - Prezentarea şi susţinerea lucrării de disertaţie.

Nota minimă de promovare a examenului de disertaţie este 6,00 (şase).

 Conform art. 4 din Procedura privind organizarea şi desfăşurarea online a examenelor de licenţă, diplomă, disertaţie şi absolvire pentru perioada stării de urgenţă şi a eventualelor consecinţe care decurg din acestea, aprobată de Senatul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi prin Hotărârea nr. 10/30.04.2020pentru înscrierea la examenul de finalizare a studiilor, absolvenţii Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi trebuie să transmită, în format pdf, scanate, documentele prevăzute la art. 9 din Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea examenelor de licenţă/diplomă/disertaţie şi absolvire, la secretariatul facultăţii ( în termenul stabillit de Consiliul Facultăţii).
  • Procedura privind organizarea şi desfăşurarea online a examenelor de licenţă, diplomă, disertaţie şi absolvire pentru perioada stării de urgenţă şi a eventualelor consecinţe care decurg din acestea, aprobată prin Hotărârea nr.10 a Senatului UAIC din 30 aprilie 2020, descărcaţi aici, fişier pdf.
 
Prima pagină > EXAMENE > Examen de DISERTATIE, sesiunea... |