RO | EN

Facultatea de Chimie Iaşi

Legături înrudite

18 iulie 2023 -REZULTATELE ADMITERII ÎN ANUL I MASTER - CANDIDAŢI ROMÂNI, sesiunea IULIE 2023

Ultima actualizare: 08 Sep 2023, 14:09:37 (de către Gabriela Pavelescu).

Confirmarea locurilor la Facultatea de Chimie pentru ETAPA 1 se face la secretariatul facultăţii, în Corp A al Universităţii, intrarea prin Sala Paşilor Pierduţi, în perioada 19-21 iulie 2023, între orele 8-16.

Candidații admiși la buget vor semna Contractul de studii şi vor preda la secretariatul facultăţii următoarele:

1. originalele tuturor actelor necesare înscrierii (a se vedea pagina https://www.chem.uaic.ro/ro/admitere-2023/acte-inscriere-master-iul-2023.html)

2. un extras de cont bancar al candidatului, deschis la una din băncile BCR, BRD, RAIFFEISEN BANK, ALPHA BANK, ING, BANCA TRANSILVANIA, FIRST BANK.

Candidaţii admişi la buget vor achita taxa de înmatriculare de 50 RON prin platforma admiterii, https://eadmitere.uaic.ro, în contul personal al candidatului, în secţiunea Plăţi, până la confirmarea locului (19-21 iulie 2023).

Atenţie! Candidaţilor admişi pe locurile de la buget, în cazul retragerii din concurs, nu li se mai  restituie taxa de înmatriculare de 50 RON. 

Candidații admiși la taxă vor semna Contractul de studii şi vor preda la secretariatul facultăţii următoarele:

         1. originalele tuturor actelor necesare înscrierii (a se vedea pagina https://www.chem.uaic.ro/ro/admitere-2023/acte-inscriere-master-iul-2023.html);

2. un extras de cont bancar al candidatului, deschis la una din băncile BCR, BRD, RAIFFEISEN BANK, ALPHA BANK, ING, BANCA TRANSILVANIA, FIRST BANK.

Candidaţii admişi la taxă vor achita taxa de şcolarizare de 540 RON, adică 30% din taxa de şcolarizare din semestrul I, 2023/2024, prin platforma admiterii, în contul personal al candidatului, în secţiunea Plăţi, până la confirmarea locului (19-21 iulie 2023).

Candidaţilor admişi cu taxă care renunţă la şcolarizare în termen de cinci zile de la semnarea Contractului de studii li se vor reţine 10 % din taxa de şcolarizare pentru semestrul I.

Dacă cererea de retragere se va face după depăşirea termenului de cinci zile de la semnarea Contractului de studii, dar înainte de începerea celei de a doua sesiuni de admitere, acestora li se va reţine 15 % din taxa de şcolarizare pentru semestrul I.

Dacă cererea de retragere se va face după începerea celei de a doua sesiuni de admitere, dar înainte de începerea anului universitar, acestora li se va reţine 20 % din taxa de şcolarizare pentru semestrul I.

Atenţie! Candidaţii admişi cu taxă de şcolarizare NU ACHITĂ TAXA DE ÎNMATRICULARE DE 50 LEI.

IMPORTANT:

  • Candidaţii admişi care renunţă la locul obţinut sunt invitaţi să informeze secretariatul facultăţii, prin email, la adresa secretariat@chem.uaic.ro
  • AFIŞAREA REZULTATELOR ÎN URMA CONFIRMĂRII LOCURILOR SE VA FACE PE DATA DE 22 IULIE 2023. Ulterior, în urma coborârii liniei de admitere, candidaţii care au confirmat locul la taxă vor putea fi declaraţi admişi la buget, în funcţie de situaţia confirmărilor locurilor din ETAPA 1. Acestora li se va returna taxa de şcolarizare achitată, în contul lor bancar.
 
Prima pagină > ADMITERE 2023 > 18 iulie 2023 -REZULTATELE ADM... |