RO | EN

Facultatea de Chimie Iaşi

Legături înrudite

8 septembrie 2023 - REZULTATELE ADMITERII ÎN ANUL I LICENŢĂ - CANDIDAŢI ROMÂNI DE PRETUTINDENI, sesiunea SEPTEMBRIE 2023

Ultima actualizare: 08 Sep 2023, 14:09:37 (de către Gabriela Pavelescu).

Rezultate admitere licenţă - septembrie 2023 - candidaţi români de pretutindeni – la buget, cu bursă, fişier pdf

Rezultate admitere licenţă - septembrie 2023 - ETAPA 1 - candidaţi români de pretutindeni – la taxă, fişier pdf

Confirmarea locurilor la Facultatea de Chimie se face la Secretariatul facultăţii, în Corpul A al Universităţii, intrarea prin Sala Paşilor Pierduţi), în perioada 8-11 septembrie 2023 (fără sâmbătă şi duminică), între orele 8-16.

Candidații admiși la buget vor semna Formularul de confirmare a locului de studii  şi vor preda la secretariatul facultăţii următoarele:

1.    originalele tuturor actelor necesare înscrierii (a se vedea pagina https://www.chem.uaic.ro/ro/admitere-2023/acte-rp-lic-iul-2023.html);

2. un extras de cont bancar al candidatului, deschis la una din băncile BCR, BRD, RAIFFEISEN BANK, ALPHA BANK, ING, BANCA TRANSILVANIA, FIRST BANK.

 Candidații admiși la taxă vor semna Contractul de studii şi vor preda la secretariatul facultăţii următoarele:

1.    originalele tuturor actelor necesare înscrierii (a se vedea pagina https://www.chem.uaic.ro/ro/admitere-2023/acte-rp-lic-iul-2023.html

2. un extras de cont bancar al candidatului, deschis la una din băncile BCR, BRD, RAIFFEISEN BANK, ALPHA BANK, ING, BANCA TRANSILVANIA, FIRST BANK.

Candidaţii admişi la taxă vor achita taxa de şcolarizare de 540 RON, adică 30% din taxa de şcolarizare din semestrul I, 2023/2024, prin platforma admiterii, în contul personal al candidatului, în secţiunea Plăţi, până la confirmarea locului (8-11 septembrie 2023).

Candidaţilor admişi cu taxă care renunţă la şcolarizare în termen de cinci zile de la semnarea Contractului de studii li se vor reţine 10 % din taxa de şcolarizare pentru semestrul I.

Dacă cererea de retragere se va face după depăşirea termenului de cinci zile de la semnarea Contractului de studii, dar înainte de începerea anului universitar, acestora li se va reţine 15 % din taxa de şcolarizare pentru semestrul I.

IMPORTANT:

Candidaţii admişi care renunţă la locul obţinut sunt invitaţi să informeze secretariatul facultăţii, prin email, la adresa secretariat@chem.uaic.ro

 
Prima pagină > ADMITERE 2023 > 8 septembrie 2023 - REZULTATEL... |