Legături înrudite

BuzzCamp ajunge la Iasi, pe 27 octombrie 2016

Ultima actualizare: 17 Oct 2016, 07:10:34 (de către Gabriela Pavelescu).

 

Implica-te in viitorul tau! 

 Ti s-a intamplat vreodata sa participi la un targ de joburi, insa nu ai reusit sa gasesti jobul potrivit nevoilor si cunostintelor tale? BuzzCamp este mai mult decat un targ de joburi, este un eveniment dedicat dezvoltarii personale, orientarii in cariera si recrutarii specializate pentru studenti si absolventi. Cu alte cuvinte, este mixul profesional pe care il cautai de mult si care te poate ghida catre cariera mult dorita.

  In cadrul evenimentului, noi ne luam angajamentul sa ne concentram pe dezvoltarea ta personala si pe orientarea in cariera, iar tie iti ramane sa ii convingi pe reprezentantii companiilor prezente la eveniment ca esti persoana de care au nevoie. Esti pregatit sa te implici in viitorul tau?

 BuzzCamp Iasi are loc pe 27 octombrie. Inscrierea este gratuita, dar trebuie sa-ti rezervi locul din timp aici:

INSCRIE-TE

Ce ti-am pregatit la BuzzCamp Iasi?

Cei mai buni speakeri din domeniile relevante pentru tine

Specialisti din companiile tale preferate (Accenture, SCC, Evomag)

Conferinte si workshopuri

(insert logo-uri Accenture, SCC, Evomag)

Esti la un click distanta de evenimentul care promite sa-ti schimbe viata profesionala.

Ne vedem la BuzzCamp 16?

INSCRIE-TE GRATUIT  !!!

"Nimic în viață nu este întâmplător, așa că orice încercare nereușită, sau refuz, este cu siguranță un pas pe care trebuie să-l faci în drumul tău spre success! Nu uita să te bucuri de fiecare moment!" ne spune Alina Tamba, Service Delivery Lead @Accenture.

Vino la @BUZZCamp să primești tips&tricks de la Alina pentru a nu te da bătut niciodată, în cadrul conferinței "Perseveranța. De câte ori încerci până reușești?"! Înscrie-te la eveniment aici ► https://goo.gl/ki4nLC 

Bogdan Puiu! Bucătar, formator, dar şi marketer pe deasupra! Într-o relaţie deschisă cu râsul şi fericirea, alimentele şi bucătăria, oamenii şi dăruirea, cu alte cuvinte: fondator al școlii de bucătari Soft&Grace, ambasador Jamie Oliver în România și co-fondator fundația TROC.

Vino să-l întâlnești la BUZZCamp Iași la conferința "Perseveranța. De câte ori încerci până reușești?"! Aplică aici ► https://goo.gl/ki4nLC   

Se estimează că până în 2020 aproximativ 35% din forța de muncă din organizații va fi constituită din millennials. Fast forward încă 10 ani, iar 2030 va cunoaște o piață a forței de muncă cu un split aproape perfect între generații: 35% millennials, 35% generatia X si 30% generatia Z.

Care este impactul fiecărei generații, pe termen lung, în organizații? Asta vei afla de la Cătălin Constantin, Organizational Development Manager @SCC la @BUZZCamp! Aplică aici pentru participare ► https://goo.gl/ki4nLC   

 
Prima pagină > ANUNTURI DE ANGAJARE > BuzzCamp ajunge la Iasi, pe 27... |