RO | EN

Facultatea de Chimie Iaşi

Legături înrudite

Program Pasaport pentru angajabilitate

Ultima actualizare: 22 Jun 2018, 07:06:34 (de către Gabriela Pavelescu).

 Facultatea de CHIMIE iti ofera posbilitatea sa te inscrii intr-un program gratuity de „angajabilitate” in urma caruia vei castiga experienta profesionala in domeniul in care doresti sa lucrezi. Inscrie-te in Programul „Pasaport pentru angajabilitate” si beneficiezi de consiliere personalizata pentru alegerea unei cariere care sa ti se potriveasca; experienta in CV; contact si legatura cu profesionistii pe care ai vrea sa-i abordezi dar nu ai avut niciodata curajul. La final, se garanteaza un stagiu de practica in domeniul care te intereseaza, organizat printr-o colaborare intre facultate, universitate si o companie.

Oportunitatea este disponibila tuturor studentilor universitatii, cu exceptia proaspetilor absolventi. La intrarea in program, vei primi un „pasaport” in care vei aduna „vize” pe masura ce parcurgi etapele acestuia. 

Programul va avea cinci etape:

  • etapa de management al carierei: un training pentru abilitati necesare pe piata muncii – simulare de interviuri de angajare, realizare de CV si scrisoare de motivatie, cum sa iti cauti inteligent un loc de munca;
  • etapa de autocunoastere: o sesiune individuala de consiliere privind parcursul profesional;
  • etapa de networking cu profesionistii: organizam evenimente pentru tine la care invitam experti din domeniul tau;
  • etapa de targ de stagii: faci cunostinta cu  organizatiile interesate sa te primeasca si iti exersezi abilitatile invatate alaturi de noi;
  • etapa de stagiu de practica – intershipuri in cadrul organizatiilor partenere, cu o durata de minim 3 saptamani sau 30 de ore.

Pasaportul tau pentru angajabilitate iti va asigura o intrare mai usoara pe piata muncii, fiind pentru angajator o dovada a implicarii, responsabilitatii si initiativei tale!

Inscrierile sunt deschise: tinyurl.com/PasaportPentruAngajabilitate

In total, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” ofera 150 de locuri.

Sesiunile de training si de consiliere vor fi organizate incepand cu luna iulie, pana in luna septembrie, in perioade de cate doua zile. Dupa inscriere, iti vom oferi mai multe variante de perioada, astfel incat sa alegi un interval in care esti disponibil. Pentru studentii din afara orasului oferim cazare gratuita pentru cele doua zile.

Completeaza formularul de inscriere aici: tinyurl.com/PasaportPentruAngajabilitate. Inscrierile se pot realiza cu incepere 12 iunie si se incheie la epuizarea locurilor.

Pentru orice detalii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi:

Lector. Univ. Dr. Brindusa Alina PETRE, telefon: 0040 232 201279, email: brindusa.petre@uaic.ro

 
Prima pagină > ANUNTURI DE ANGAJARE > Program Pasaport pentru angaja... |