RO | EN

Facultatea de Chimie Iaşi

Legături înrudite

Te intereseaza un job in domeniul auto???

Ultima actualizare: 28 Oct 2015, 07:10:34 (de către Gabriela Pavelescu).

 

 

DRÄXLMAIER Group, furnizor de componente auto pentru producători din segmentul premium ajunge, în premieră, la Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași. Reprezentanți ai fabricii din Brașov, care dezvoltă soluții integrate pentru sisteme de interior, vin să-i cunoască pe studenții interesați de o carieră în domeniul auto.

Află toate informațiile despre activitatea companiei și posibilitățile de integrare și dezvoltare în cadrul întâlnirii care va avea loc marți, 3 noiembrie, ora 12.00, în Amfiteatrul TCM2 al Facultății de Construcții de Mașini și Management Industrial, Universitatea Gheorghe Asachi.

Ești pasionat de autoturisme? Ți-ar plăcea să proiectezi și să creezi mașinile viitorului? Atunci pregătește-ți CV-ul și înscrie-te în baza de date a companiei.

Am pregătit pentru viitorii colegi următoarele poziții:

- Inginer proiectant

- Inginer proces

- Manager proiect – proiectare mașini speciale

- Inginer planificare producție

- Inginer asigurare calitate

În plus, ai posibilitatea de a realiza, în cadrul companiei, stagii de practică și poți primi suport din partea colegilor experimentați în elaborarea lucrării de licență.

Interesat? Accesează chiar acum pagina http://buzzjob.ro/open-doors-draexlmaier și înscrie-te la eveniment!

DRÄXLMAIER Group se află în top 100 furnizori auto din lume. Pe lângă interioare, compania produce sisteme moderne de cablaje și componente electrice și electronice. În prezent are peste 55.000 de angajați în mai mult de 60 de locații din peste 20 de țări.

În România, DRÄXLMAIER și-a început activitatea în anul 1993, fiind unul dintre cei mai mari angajatori din țară. În momentul de față grupul este prezent în cinci orașe din România – Satu Mare, Pitești, Timișoara, Hunedoara și Brașov.
 
Prima pagină > ANUNTURI DE ANGAJARE > Te intereseaza un job in domen... |