RO | EN

Facultatea de Chimie Iaşi

Legături înrudite

BUZZChange vine în Iaşi, în 19-20 martie 2019

Ultima actualizare: 19 Feb 2019, 12:02:08 (de către Gabriela Pavelescu).
BUZZCamp – evenimentul de dezvoltare personală și orientare în carieră dedicat tinerilor revine cu o nouă ediție, intitulată BUZZChange, în 10 mari orașe din țară

BUZZCamp, BUZZChange, va avea loc în 10 dintre cele mai mari orașe din țară: București, Iași, Timișoara, Baia Mare, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Alba Iulia, Craiova și Constanța, continuând să îndrume și inspire tinerii.
Pe 19 și 20 martie ne vom întâlni în Iași cu reprezentanți ai companiilor și speakeri dornici să ofere sfaturi motivaționale, inspirate din experiențele lor proprii, tinerilor prezenți la eveniment. Participanții vor putea obține tips&tricks din industrii și răspunsuri care să-i ajute la conturarea unui parcurs profesional inedit.
Pe lângă aceste lucruri, companiile oferă și oportunități profesionale atât juniorilor, celor aflați la început de carieră, cât și celor cu experiență.

Noutatea și schimbarea care definesc evenimentul BUZZCamp din această primăvară sunt puternic evidențiate prin noul concept introdus, BUZZTalks, care reprezintă de fapt o dezbatere interactivă cu angajatorii  și cu speakerii motivaționali prezenți.
O parte din companiile care participă ediția aceasta sunt: Telus International, Generali, Carrefour, Preh, Accenture, Firecredit, Conduent. Astfel, vor exista oportunități profesionale pentru participanți în domenii precum: BPO, IT Hardware, Asigurări, Finance & Banking și nu numai.
Workshopurile de recrutare vor avea loc în continuarea sesiunii de dezbatere, fiind susținute de unele dintre companiile prezente la eveniment. Accesul participanților va fi permis începând cu ora 10:30, iar evenimentul va începe de la ora 11:00.
Înscrierea la eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă pe site-ul https://goo.gl/eTBWth
Contact:
Huiban Ana- Maria
Mobile: +40 756 699 132,
ana.huiban@inspiregroup.ro
 
Prima pagină > Anunturi > BUZZChange vine în Iaşi, în... |