RO | EN

Facultatea de Chimie Iaşi

Legături înrudite

Evenimentul de informare - Proiectul START EXPERIENTA - START.EXE

Ultima actualizare: 07 Dec 2020, 14:12:54 (de către Gabriela Pavelescu).

UAIC implementează proiectul POCU ”Start experienţă – START.EXE”. În cadrul proiectului, cei 325 de studenți selectați în cei 2 ani de proiect vor beneficia de sprijin pentru tranziţia de la şcoală la viaţa activă, prin dobândirea de competenţe practice, în vederea creşterii oportunităţilor de angajare.

Candidații selectați vor parcurge două module de formare în cadrul proiectului „Start experienţă – START.EXE”. Primul modul constă în participarea la sesiuni de training precum „Managementul carierei” sau „Educație juridică în antreprenoriat”, dar și la un bootcamp cu o durată de 3 zile, dedicat orientării în carieră. Cel de-al doilea modul presupune participarea la sesiunea de training „Formare de competențe antreprenoriale”, întocmirea unui plan de afaceri și participarea la concursul de planuri de afaceri. În urma participării la concurs vor fi premiate 10 planuri de afaceri, realizate individual sau în grup, cu câte un premiu în valoare de 2000 de lei fiecare. De asemenea, studenții din grupul țintă vor efectua un stagiu de practică la una dintre companiile din România partenere în cadrul proiectului, vor participa la evenimente de carieră și se vor putea înscrie pentru unul dintre cele 30 de stagii de practică oferite de companii din străinătate.

Studenţii sunt invitaţi să participe la evenimentul de informare ce va avea loc miercuri, 9 Decembrie, ora 18.00, prezentare ce va avea loc online, accesând acest link - click aici:

 
Prima pagină > ANUNŢURI 2020-2021 > Evenimentul de informare - Pro... |