RO | EN

Facultatea de Chimie Iaşi

Legături înrudite

REZULTATE ADMITERE ÎN ANUL I MASTER - CANDIDAŢI ROMÂNI, sesiunea IULIE 2022

Ultima actualizare: 22 Jul 2022, 10:07:38 (de către Gabriela Pavelescu).

Rezultate admitere - MASTER - iulie 2022 - locuri la buget

Rezultate admitere - MASTER - iulie 2022 - locuri cu taxă

Lista cu candidaţii aflaţi în aşteptarea coborârii liniei de admitere - MASTER - iulie 2022

Precizări pentru confirmarea locurilor:

  • Confirmarea locurilor la Facultatea de Chimie se face la secretariatul facultăţii, în Corp A al Universităţii, intrarea prin Sala Paşilor Pierduţi.
  • Candidații admiși la buget, care au adus actele în original, pot încărca în platforma admiterii, în contul personal, până pe 26 iulie 2022, în secţiunea Plăţi, următoarele documente, într-un singur fişier pdf:

1. dovada achitării taxei de înmatriculare (50 RON);

2. un extras de cont bancar al candidatului, în vederea efectuării operaţiunilor de virament bancar care apar în perioada şcolarizării (burse, restituiri de taxe etc.), deschis la una din băncile BCR, BRD, RAIFFEISEN BANK, ALPHA BANK, ING, BANCA TRANSILVANIA, FIRST BANK;

3. Contractul de studii completat şi semnat.

Taxa de înmatriculare de 50 RON se poate achita astfel:

- on-line, accesând linkul https://plati-taxe.uaic.ro/stud/index.php

- sau la BRD, în contul UAIC: RO68BRDE240SV89534452400, cu menţionarea următoarelor coduri (aceste coduri trebuie să apară pe chitanţă): cod Facultatea de Chimie- 2402, cod forma de învăţământ master zi - 03, cod taxă de înmatriculare - 38.

Atenţie! Candidaţilor admişi pe locurile de la buget, în cazul retragerii din concurs, nu li se mai  restituie taxa de înmatriculare de 50 RON.

  • Candidații admiși la buget, care NU au depus actele în original, trebuie să aducă toate actele ÎN ORIGINAL, inclusiv dovada achitării taxei de înmatriculare (50 RON) şi extrasul de cont bancar al candidatului, la secretariatul facultăţii, unde vor semna şi Contractul de studii, până pe data de 26 iulie 2022, între orele 8:00-15:30 (în afara zilelor de sâmbătă şi duminică).
  • Candidații admiși la taxă, indiferent dacă au sau nu depuse actele în original la înscriere, pot confirma locul și on line, încărcând în platforma admiterii, în secţiunea Plăţi, dovada plății taxei de şcolarizare (540 RON), extrasul de cont bancar al candidatului şi Contractul de studii semnat şi completat, într-un singur fişier pdf, urmând să aducă actele ÎN ORIGINAL, la secretariatul facultăţii, până pe data de 19 august 2022 (în afara zilelor de sâmbătă şi duminică).

Taxa de şcolarizare de 540 RON se poate achita astfel:

- on-line, accesând linkul https://plati-taxe.uaic.ro/stud/index.php

- sau la BRD, în contul UAIC: RO68BRDE240SV89534452400, cu menţionarea următoarelor coduri (aceste coduri trebuie să apară pe chitanţă): cod Facultatea de Chimie- 2402, cod forma de învăţământ master zi - 03, cod taxă de şcolarizare - 31.

Atenţie! Candidaţii admişi cu taxă de şcolarizare NU ACHITĂ TAXA DE ÎNMATRICULARE DE 50 LEI.

  • Candidaţii admişi care renunţă la locul obţinut sunt invitaţi să informeze secretariatul facultăţii, prin email, la una din adresele avatra@uaic.ro sau gabriela.pavelescu@uaic.ro, oferind astfel şansa admiterii şi studenţilor aflaţi în lista de aşteptare.
  • AFIŞAREA REZULTATELOR ÎN URMA CONFIRMĂRII LOCURILOR SE VA FACE PE DATA DE 26 IULIE 2022, LA ORA 16.
 
Prima pagină > ADMITERE 2022 > REZULTATE ADMITERE ÎN ANUL I ... |