Legături înrudite

1 august 2022-REZULTATE ADMITERE ÎN ANUL I LICENŢĂ - CANDIDAŢI ROMÂNI DE PRETUTINDENI - LOCAŢIA IAŞI, sesiunea IULIE 2022

Ultima actualizare: 02 Aug 2022, 10:08:38 (de către Gabriela Pavelescu).
REZULTATE ADMITERE ÎN ANUL I LICENŢĂ - CANDIDAŢI ROMÂNI DE PRETUTINDENI -
 
LOCAŢIA IAŞI, sesiunea IULIE 2022, 

Clasament etapa 3,

1 august 2022

 

Precizări pentru confirmarea locurilor:

  • Confirmarea locurilor la Facultatea de Chimie se face la secretariatul facultăţii, în Corp A al Universităţii, intrarea prin Sala Paşilor Pierduţi.
  • Candidații români de pretutindeni NOI admiși la buget în etapa 3, care au depus actele în original la Facultatea de Chimie, pot încărca în platforma admiterii, în contul personal, până pe 4 august 2022, ora 16, în secţiunea Plăţi, următoarele documente, într-un singur fişier pdf:

1. Formularul de confirmare a locului , completat şi semnat;

2. Extrasul de cont bancar al candidatului, în vederea efectuării operaţiunilor de virament bancar care apar în perioada şcolarizării (burse, restituiri de taxe etc.), deschis la una din băncile BCR, BRD, RAIFFEISEN BANK, ALPHA BANK, ING, BANCA TRANSILVANIA, FIRST BANK.

Contractul de studii îl vor semna după ce obţin Aprobarea de şcolarizare de la Ministerul Educaţiei.

  • Candidații români de pretutindeni NOI admiși la buget în etapa 3, care NU au depus actele în original, trebuie să aducă toate actele ÎN ORIGINAL, inclusiv extrasul de cont bancar al candidatului (contul bancar trebuie deschis în România, pe numele candidatului), la secretariatul facultăţii, unde vor completa Formularul de confirmare a locului, până pe data de 4 august 2022, între orele 8:00-16:00.

Contractul de studii îl vor semna după ce obţin Aprobarea de şcolarizare de la Ministerul Educaţiei. 

  • Candidații admiși la taxă, indiferent dacă au sau nu depuse actele în original la înscriere, pot confirma locul și on line, încărcând în platforma admiterii, în secţiunea Plăţi, dovada plății taxei de şcolarizare (540 RON), extrasul de cont bancar al candidatului şi Formularul de confirmare a locului semnat şi completat, într-un singur fişier pdf, urmând să aducă actele ÎN ORIGINAL, la secretariatul facultăţii, până pe data de 19 august 2022 (în afara zilelor de sâmbătă şi duminică).

Taxa de şcolarizare de 540 RON se poate achita astfel:

- on-line, accesând linkul https://plati-taxe.uaic.ro/stud/index.php

- sau la BRD, în contul UAIC: RO68BRDE240SV89534452400, cu menţionarea următoarelor coduri (aceste coduri trebuie să apară pe chitanţă): cod Facultatea de Chimie- 1211, cod forma de învăţământ licenţă zi - 01, cod taxă de şcolarizare - 31.

 
Prima pagină > ADMITERE 2022 > 1 august 2022-REZULTATE ADMITE... |