RO | EN

Facultatea de Chimie Iaşi

Legături înrudite

INVITAŢIE - 31 mai 2024 - ZIUA PORȚILOR DESCHISE, la Centrul de Cercetare Transcend din cadrul Institutului Regional de Oncologie Iași

Ultima actualizare: 27 May 2024, 10:05:16 (de către Gabriela Pavelescu).

Vineri, 31 mai 2024, aveți posibilitatea de a afla lucruri interesante participând la ZIUA PORȚILOR DESCHISE, la Centrul de Cercetare Transcend din cadrul Institutului Regional de Oncologie Iași, între orele 9-13 (două grupuri, între orele 9-11 și 11-13).

Gazdele vor oferi informații despre direcțiile de cercetare aplicativă abordate în cadrul proiectelor în derulare, se vor vizita laboratoarele și în ultima parte va avea loc o întâlnire în cadrul căreia veți putea adresa întrebări.

Veți avea ocazia să vă informați despre cercetarea interdisciplinară abordată în cadrul proiectului ESEI-Biomed, la care participă și studenți masteranzi și doctoranzi de la Facultatea de Chimie (și mai sunt oportunități de viitor de acest fel).

Studenţii interesaţi sunt rugaţi să transmită un e-mail doamnei conf. Dr. Doina Lutic, doilub@uaic.ro, pentru a se înscrie în unul din cele două grupuri de participanţi.

 
Prima pagină > EVENIMENTE > INVITAŢIE - 31 mai 2024 - ZIU... |