RO | EN

Facultatea de Chimie Iaşi

Legături înrudite

Targ de stagii de practica de vara pentru studenti, in vacanta de vara

Ultima actualizare: 07 Jun 2019, 08:06:29 (de către Gabriela Pavelescu).
Târg de stagii de practică de vară. Alege CVacanța!
 
Vara aceasta poate să îți apară în CV și să te ajute să te angajezi ușor atunci când vei avea nevoie. Pentru toți studenții intresați să obțină experiență în timpul vacanței, organizăm un Târg de stagii de practică. 15 companii cu peste 150 de oferte te așteaptă miercuri, 12 iunie 2019, în Sala Pașilor Pierduți, între orele 10.00 și 14.00.
Pot participa studenții de la toate facultățile Universității “Alexandru Ioan Cuza”, din toți anii de studiu.
Se vor oferi stagii de practică, inclusiv plătite, în companii precum Iulius, EGGER Group, Transgor Logistik, Lektor, SCC Services Romania - Iași, Delphi Technologies - Iași, Brandweb, Viva FM Iași sau BRD Groupe Societe Generale - Iași, Endava Iași, ABplus Events. Te încurajăm să vii pregătit cu mai multe copii după CV-ul tău.
Pe lângă Târgul de stagii de practică, vara aceasta poți participa gratuit la ateliere de carieră, vizite în companii și simulări de interviuri de angajare.
Înscrie-te aici pentru a primi mai multe detalii și a rezerva un loc: https://forms.gle/zN7vFj7LJMAYYS6M8
Investind doar câteva zile din vacanța ta, poți obține la finalul perioadei un set complet de cunoștințe și abilități care te vor face mult mai atractiv pentru angajatori, atunci când îți vei căuta un loc de muncă. Mai precis, vei putea participa gratuit la:
•    Training de managementul carierei - unde înveți cum să identifici drumul optim în carieră, cum să îți faci un plan și cum să faci fiecare pas spre jobul dorit
•    Simulări de interviu cu angajatori - vei susține interviuri simulate cu persoane din departamentele de Resurse Umane ale companiilor
•    Vizite în companii - vei merge cu un grup organizat de studenți ai Universității într-o companie care angajează absolvenți din domeniul tău de studiu
•    Sesiuni de consiliere de carieră - vei discuta, unu-la-unu cu unul dintre experții în carieră ai Universității „Alexandru Ioan Cuza”; de la ei, vei primi sprijin individual pentru deciziile pe care le ai de luat și te vor ajuta să afli ce ți de potrivește cel mai bine
•    Evenimente de carieră - unde vor fi invitate personalități de succes ale Iașului, de la care ai ce învăța
Poți participa la una sau toate activitățile de vară, dar cei care vor participa la toate vor primi la finalul proiectului un „Pașaport de angajabilitate”, ce va garanta faptul că ai dobândit noțiuni și abilități în plus față de colegii tăi.
Înscrie-te aici pentru a primi mai multe detalii și a rezerva un loc: https://forms.gle/zN7vFj7LJMAYYS6M8
Activitățile sunt organizate de Serviciul pentru Studenți și Absolvenți al Universității „Alexandru Ioan Cuza”, în cadrul unui proiect sprijinit prin Fondul de Dezvoltare Instituțională - Experiențe pentru o carieră de succes (Expert).
 
Prima pagină > EVENIMENTE > Targ de stagii de practica de ... |