Legături înrudite

Conferința internațională Etică, deontologie și integritate academică - repere pentru asigurarea unei culturi a calității universitare în secolul al XXI-lea, 27 mai 2022

Ultima actualizare: 26 May 2022, 14:05:02 (de către Gabriela Pavelescu).

 

Vă aducem la cunoștință că în data de 27 mai 2022, în intervalul orar 10:00 - 16:00, în Aula Magna „Mihai Eminescu" a Universității „Alexandru Ioan Cuza" din Iași va avea loc Conferința Internațională „Etică, deontologie și integritate academică - repere pentru asigurarea unei culturi a calității universitare în secolul al XXI-lea".

Invitați din țară și străinătate se vor adresa întregii comunități academice (cadre didactice, cercetători și studenți) cu teme importante legate de cunoașterea și respectarea reglementărilor legislative și instituționale în probleme de etică și deontologie academică.

Evenimentul este organizat în cadrul Proiectului FDI „Etică și deontologie universitară la UAIC - integritate în activitatea academică prin formarea continuă a personalului didactic" (UniEthic).

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră până la data de 23.05.2022, prin completarea formularului disponibil la adresa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLVL82mys1VPVWpcIgk87-8ZpYkVcENlyy89aoJ9B-0k3yGA/viewform

 

 
Prima pagină > MANIFESTĂRI ŞTIINŢIFICE > Conferința internațională E... |